Neem contact op

0162-372237

Stuur ons een bericht!

Contact info:

Heb je een vermelding op Bedandbreakfast.nl?

Ja, dat heb ik Nee, dat heb ik niet

Je bericht:

Je bericht is succesvol verstuurd. Sluit deze melding.

B&B-pakket met korting voor abonnees van Bedandbreakfast.nl

Contact informatie:

Heb je een vermelding op Bedandbreakfast.nl?

Ja, dat heb ik Nee, dat heb ik niet
Je aanvraag is succesvol verzonden. Sluit deze melding.

Inventarisverzekering Offerte met korting voor abonnees van Bedandbreakfast.nl

Contactinformatie:

Heb je een vermelding op Bedandbreakfast.nl?

Ja, dat heb ik Nee, dat heb ik niet
Je aanvraag is succesvol verzonden. Sluit deze melding.

Rechtsbijstandverzekering Offerte met korting voor abonnees van Bedandbreakfast.nl

Contactinformatie:

Heb je een vermelding op Bedandbreakfast.nl?

Ja, dat heb ik Nee, dat heb ik niet
Je aanvraag is succesvol verzonden. Sluit deze melding.

Aansprakelijkheidsverzekering Offerte met korting voor abonnees van Bedandbreakfast.nl

Heb je een vermelding op Bedandbreakfast.nl?

Ja, dat heb ik Nee, dat heb ik niet
Je aanvraag is succesvol verzonden. Sluit deze melding.

Bedrijfsschadeverzekering Offerte met korting voor abonnees van Bedandbreakfast.nl

Contactinformatie:

Heb je een vermelding op Bedandbreakfast.nl?

Ja, dat heb ik Nee, dat heb ik niet
Je aanvraag is succesvol verzonden. Sluit deze melding.

De B&B Bedrijfsschadeverzekering

Kies voor zekerheid

Stel je voor, je hebt een prachtig Bed & Breakfast – alles loopt op rolletjes. Gasten komen en gaan, genieten van de gastvrijheid en de sfeer die je hebt gecreëerd. Maar dan, op die ene dag, slaat het noodlot toe – een brand verwoest een deel van je B&B. Plotseling zijn je kamers niet meer te verhuren en deze inkomstenbron valt weg. Gelukkig is er de B&B Bedrijfsschadeverzekering, speciaal ontworpen om jouw bedrijf te beschermen tegen de financiële gevolgen van dergelijke onvoorziene gebeurtenissen. De bedrijfsschadeverzekering is een goede aanvulling op de noodzakelijke verzekeringen zoals de Gebouwen- en Inventarisverzekering. Kies voor zekerheid met de B&B bedrijfsschadeverzekering.

Bescherm je B&B tegen bedrijfsstilstand

De B&B Bedrijfsschadeverzekering biedt dekking voor financiële verliezen als gevolg van bedrijfsstilstand veroorzaakt door diverse gebeurtenissen. Laten we eens kijken naar de mogelijke situaties waarin deze verzekering van belang kan zijn:

1. Brand of ontploffing in je B&B

Een brand of ontploffing behoort tot de meest gevreesde incidenten voor elke B&B-eigenaar. Niet alleen kunnen ze aanzienlijke schade aanrichten, maar ze kunnen ook leiden tot langdurige bedrijfsstilstand, waarbij je B&B tijdelijk onverhuurbaar wordt voor gasten.

2. Storm, blikseminslag, hagel of regen

Extreme weersomstandigheden kunnen onverwachts toeslaan en schade aanrichten aan je eigendommen, waardoor je B&B tijdelijk niet beschikbaar is voor gasten.

3. Inbraak of diefstal

Een inbraak of diefstal kan niet alleen leiden tot verlies van eigendommen, maar ook tot verstoring van je bedrijfsvoering en inkomsten, waardoor je tijdelijk de deuren moet sluiten voor herstelwerkzaamheden.

4. Storing in levering van elektriciteit, gas of water

Een storing in de essentiële nutsvoorzieningen kan je B&B lamleggen en ernstige financiële gevolgen hebben, vooral als het herstel langer duurt.

5. Slechte bereikbaarheid door een incident in de buurt

Als je B&B moeilijk bereikbaar is vanwege een incident in de buurt, kan dit leiden tot annuleringen en inkomstenverlies.

Kies voor zekerheid en verzeker het juiste bedrag

Het is van cruciaal belang om het juiste bedrag te verzekeren om ervoor te zorgen dat je voldoende dekking hebt in geval van een claim. Bij de B&B Bedrijfsschadeverzekering wordt het jaarlijkse inkomen, oftewel de brutowinst, verzekerd. Je brutowinst wordt berekend door je totale opbrengsten te verminderen met de variabele kosten. Het is aan te raden om dit bedrag nauwkeurig te bepalen, eventueel door een boekhouder of accountant, om ervoor te zorgen dat je volledig gedekt bent in geval van schade. Kies voor zekerheid met de B&B bedrijfsschadeverzekering.

Uitkeringstermijn en kosten bedrijfsschadeverzekering

De uitkeringstermijn van de B&B Bedrijfsschadeverzekering bedraagt standaard 52 weken. Dit betekent dat je gedurende een jaar een uitkering ontvangt als je B&B stil ligt als gevolg van een gedekte gebeurtenis. Deze periode kan worden uitgebreid naar 78 weken, waardoor je meer tijd hebt om de schade te herstellen en je bedrijfsactiviteiten te hervatten, mocht dat nodig zijn. Het kan vaak meer dan een jaar duren voordat een woonhuis weer volledig teruggebouwd en gebruiksklaar is. Wat betreft de kosten, de premie voor de B&B Bedrijfsschadeverzekering bedraagt 1,80‰ van de brutowinst bij een uitkeringstermijn van 52 weken en 1,44‰ bij een uitkeringstermijn van 78 weken. Er geldt een eigen risico van € 250 per schadegeval. Het is belangrijk om deze kosten zorgvuldig af te wegen tegen de potentiële financiële gevolgen van een bedrijfsstilstand en de juiste balans te vinden tussen de dekking en de kosten. Meer informatie over de B&B Bedrijfschadeverzekering vind je op deze pagina.

Vragen over de B&B bedrijfsverzekering?

Heb je nog vragen over de risico’s voor je bed & breakfast en welke maatregelen en verzekeringen het beste bij jou passen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met Floris Hand. Floris Hand staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste verzekeringsoplossingen voor jouw B&B. Je kunt Floris Hand bereiken op telefoonnummer 0162-37 22 37 (vast) of via e-mail: verzekeringen@florishand.nl.

Conclusie

Het runnen van een B&B is een prachtige onderneming, maar het brengt ook risico’s met zich mee. Met de B&B Bedrijfsschadeverzekering kun je de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen minimaliseren en de continuïteit van je bedrijf waarborgen. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent en laat je adviseren over de beste verzekeringsoplossingen voor jouw specifieke situatie. Want met de juiste bescherming kun je met een gerust hart blijven doen waar je goed in bent – het creëren van onvergetelijke ervaringen voor je gasten in je prachtige bed & breakfast.

Kies voor zekerheid met de B&B bedrijfsschadeverzekering. Wil je je ook de verzekeringen goed geregeld hebben in je bed & breakfast? Of ben je op zoek naar meer informatie over alle mogelijkheden? Bekijk dan de lijst met veelgestelde vragen en antwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Leave a reply

Your email address will not be published, and your website url is not required.

Alles-in-een B&B verzekering

Goed beschermd tegen
schade en claims

Dek je in tegen schade en claims met het Verzekeringspakket B&B. Exclusief voor leden van Bedandbreakfast.nl!

Kantoor

Floris'Hand Dongen
Bolkensteeg 21, Dongen
T: 0162 - 372237

Contact opnemen

0162-372237

Openingstijden: 8.30 tot 17.30 uur.
In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar.

Kantoor Floris' Hand