Neem contact op

0162-372237

Stuur ons een bericht!

Contact info:

Heb je een vermelding op Bedandbreakfast.nl?

Ja, dat heb ik Nee, dat heb ik niet

Je bericht:

Je bericht is succesvol verstuurd. Sluit deze melding.

B&B-pakket met korting voor abonnees van Bedandbreakfast.nl

Contact informatie:

Heb je een vermelding op Bedandbreakfast.nl?

Ja, dat heb ik Nee, dat heb ik niet
Je aanvraag is succesvol verzonden. Sluit deze melding.

Inventarisverzekering Offerte met korting voor abonnees van Bedandbreakfast.nl

Contactinformatie:

Heb je een vermelding op Bedandbreakfast.nl?

Ja, dat heb ik Nee, dat heb ik niet
Je aanvraag is succesvol verzonden. Sluit deze melding.

Rechtsbijstandverzekering Offerte met korting voor abonnees van Bedandbreakfast.nl

Contactinformatie:

Heb je een vermelding op Bedandbreakfast.nl?

Ja, dat heb ik Nee, dat heb ik niet
Je aanvraag is succesvol verzonden. Sluit deze melding.

Aansprakelijkheidsverzekering Offerte met korting voor abonnees van Bedandbreakfast.nl

Heb je een vermelding op Bedandbreakfast.nl?

Ja, dat heb ik Nee, dat heb ik niet
Je aanvraag is succesvol verzonden. Sluit deze melding.

Bedrijfsschadeverzekering Offerte met korting voor abonnees van Bedandbreakfast.nl

Contactinformatie:

Heb je een vermelding op Bedandbreakfast.nl?

Ja, dat heb ik Nee, dat heb ik niet
Je aanvraag is succesvol verzonden. Sluit deze melding.

Eigenaren over hun B&B Verzekering bij Floris’Hand

Bij het runnen van een B&B wil je alles goed geregeld hebben. Dat geldt voor het bieden van een fijn verblijf aan je gasten, maar ook als het aankomt op een B&B verzekering. Benieuwd naar de ervaringen van andere eigenaren met Floris’Hand en Klaverblad Verzekeringen? Lees dan snel verder.

Stadsslaperij – Tilburg

In het hart van Tilburg runnen Michèl en Erik een moderne B&B met drie kamers. Michèl blikt terug en vertelt hoe hij bij Floris’Hand terecht is gekomen voor zijn Klaverblad B&B verzekering: 

“In 2019 hebben wij het pand gekocht en begin 2020 hebben we de B&B geopend. Het pand hadden we in de beginperiode laten verzekeren via een andere verzekeraar, waarbij we hadden aangegeven dat we ook een B&B zouden starten. Na een jaar kregen we alleen de melding dat deze verzekeraar helemaal geen B&B’s wilde verzekeren. Toen ben ik verder gaan zoeken en zijn we via Bedandbreakfast.nl bij Floris’Hand terechtgekomen. Normaal gesproken zou ik nog even verder kijken bij andere aanbieders, maar ik had er direct vertrouwen in. Ze hebben mij geadviseerd om te kiezen voor één pakket dat voor mij van toepassing is. Handig, want dat verzekeringspakket is zowel voor de B&B als privé. Bij het overstappen moest ik snel schakelen en ben destijds goed geïnformeerd over alle mogelijkheden. Dus wat dat betreft ben ik heel tevreden over Floris’Hand en zou ik andere B&B-eigenaren ook aanraden om hetzelfde te doen.”

Bertoen – De Kwakel

Familie Bertoen zit nog in de opstartfase van hun B&B, toch zijn ze al verzekerd via Floris’Hand. Eigenaresse Cora vertelt: 

“We zouden eigenlijk in oktober 2022 de eerste gasten ontvangen, maar dat is niet doorgegaan. We zitten namelijk deels nog in een verbouwing. Het eerste appartement is klaar en het tweede bijna, dus we hopen alsnog snel de eerste B&B-gasten te mogen ontvangen. Tot die tijd bieden we het eerste appartement voor short stay aan, daarvoor is ook een verzekering nodig. We zijn bij Floris’Hand terechtgekomen via de startersgids van Bedandbreakfast.nl, waarin de speciale verzekeringen voor B&B’s worden uitgelicht. Toen ben ik eens gaan informeren en via hen heb ik mijn B&B kunnen verzekeren. Daarnaast had ik ook bij mijn eigen verzekeraar diverse verzekeringen opgevraagd, maar Floris’Hand had voor mij betere opties. En de verzekeringen van Floris’Hand zijn natuurlijk specifiek gericht op de B&B-sector. Het afsluiten van de B&B verzekering ging via Floris’Hand makkelijk en prima, zowel telefonisch als online.”

Bos en Bed – Dongen

In een vrijstaand gastenverblijf op het eigen erf, ontvangt de familie Londeman regelmatig gasten in hun Airbnb. Hoewel het geen klassieke B&B betreft, maakt de familie wel gebruik van een B&B verzekering van Klaverblad. Host Jeroen legt uit hoe dat komt: 

“Vijf jaar geleden zijn wij gestart met onze Airbnb. We waren onze privéverzekeringen aan het updaten en toen bleek dat het gastenverblijf in die hoedanigheid niet verzekerd was. Wij waren al bij Floris’Hand verzekerd en zij gaven bij ons aan dat ze hiervoor een aparte B&B verzekering bieden. Ze hebben daarbij wel gekeken of het noodzakelijk was, aangezien Airbnb ook dekking bij bepaalde situaties biedt. Dat bieden ze alleen niet voor opstal. Vandaar dat we via hen voor een speciale B&B verzekering hebben gekozen.” 

B&B van Beem – Zwanenberg

Dichtbij Amsterdam runt Arjan een B&B die voorzien is van diverse wellness faciliteiten. Bewust van de risico’s die de B&B met zich meebrengt, is hij op zoek gegaan naar een geschikte partij voor zijn verzekeringen. Jeroen vertelt: 

“Wij zijn in 2019 gestart met de B&B. Toen hadden we onze verzekeringen ondergebracht bij een andere partij die ook een verzekering bood voor short stay. Deze was alleen maar 10 maanden geldig, terwijl mijn B&B het hele jaar is geopend. Toen ik me op een gegeven moment registreerde op Bedandbreakfast.nl, kwam ik Floris’Hand tegen. Ik ging me erin verdiepen en heb hen daarna uitgenodigd bij de B&B. Sindsdien ben ik verzekerd voor opstal, inboedel, aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Ik heb ook al een beroep gedaan op één van de verzekeringen vanwege glasschade bij mijn veranda. Op één of andere manier was het veiligheidsglas van een glaspaneel ‘s nachts gesprongen. Wat er precies was gebeurd is niet helemaal duidelijk, maar alles is netjes vergoed en afgehandeld door Floris’Hand en Klaverblad. Ik zou andere eigenaren dan ook aanraden om hun B&B te laten verzekeren bij Floris’Hand. Zelf vond ik het bijvoorbeeld prettig dat er een verzekeringsexpert langskwam om de B&B ter plaatse te bekijken. Het is natuurlijk geen standaard woonhuis en daardoor zijn de risico’s wat groter. Het is dan fijn om met specialisten te werken.”

Ook interesse in een B&B Verzekering?

Wil je ook de verzekeringen goed geregeld hebben in je bed & breakfast? Of ben je op zoek naar meer informatie over alle mogelijkheden? Bekijk dan de lijst met veelgestelde vragen en antwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Alles-in-een B&B verzekering

Goed beschermd tegen
schade en claims

Dek je in tegen schade en claims met het Verzekeringspakket B&B. Exclusief voor leden van Bedandbreakfast.nl!

Kantoor

Floris'Hand Dongen
Bolkensteeg 21, Dongen
T: 0162 - 372237

Contact opnemen

0162-372237

Openingstijden: 8.30 tot 17.30 uur.
In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar.

Kantoor Floris' Hand